Fremtidens turister er opptatt av nye opplevelser innenfor rammen av bærekraft i ordets videste betydning. Dette stiller krav om endring og fornyelse til hele reiselivsbransjen; etablerte aktører må tilpasse seg samtidig som de møter konkurranse fra alle kanter. Norsk Reiselivsfagskole, som er et tilbud under Fagskolen Tinius Olsen (Buskerud Fylkeskommune), vil gi deg den utdanningen du trenger for å få en spennende jobb i en bransje i rask endring.

Unik skreddersøm og bredt samarbeid.
Bransjen vår er avhengige av innovasjon, unike opplevelsestilbud og aktiviteter som leveres med høy kvalitet og personlige service. Samtidig må bedriftene, som konkurrerer seg imellom, samarbeide tett for å bygge og utvikle destinasjoner som kan hevde seg i et internasjonalt marked. Dette krever at vi utdanner nye idéskapere, entreprenører, ledere, prosjektledere og økonomer som – uavhengig av spesialisering – står for gjennomføringskraft.

Norsk Reiselivsfagskole
Skolen, som ligger på Geilo, er to-årig; det første året er felles for alle, mens du spesialiserer deg ved å velge fordypning i eksempelvis Hotell- og restaurantledelse eller Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling i andreåret. Undervisningen kombinerer teori og praksis, blant annet ved bruk av dyktige lærere, spennende eksterne foredragsholdere og bedriftsbesøk. Det at skolen ligger på Geilo, en av landets fremste destinasjoner, er med på å forsterke studieopplevelsen.