Lyst til å bli med? Alt du trenger å gjøre er sende en søknad til samordnaopptak.no

Skolestart er 17. august 2020.

Les mer

Alle studenter får støtte fra Lånekassen.no

Skolestart er 17. august 2020.

Les mer

Alle studenter har noe de lurer på.
Spør oss!

Skolestart er 17. august 2020.

Les mer

Ny skole – nytt studie – Norsk Hotell- og Reiselivsfagskole! Reiselivsfaget er omfattende, mangfoldig og utøves hver eneste dag av dedikerte, kunnskapsrike og nysgjerrige mennesker i hele Norge. For å utvikle faget og bransjen har vi etablert Norsk Hotell- og Reiselivsfagskole. Øverst i Hallingdal, tett oppunder Hallingskarvet, finner du en moderne, grundig og oppdatert fagskole for hele reiselivet. I Hallingdal har reiselivet vært en naturlig del av folket og kulturen siden 1849. Nå slår vi vår egen kunnskap og erfaringer sammen med samfunnsutviklingen og ønsker å dele dette med våre studenter. Å være vertskap ligger i blodet vårt – nå blir det blodoverføring!

Norsk Hotell- og Reiselivsfagskole er en underavdeling av Fagskolen Tinius Olsen. Tinius Olsen er heleid av Buskerud Fylkeskommune, dermed er reiselivsfagskolen offentlig og du vil få offentlig støtte for å gå her. Dette gjør det rimelig for deg som student. Se studiekostnad.

Nå kan du bli student på vår nye, fantastiske fagskole på Geilo. Alt du trenger å gjøre er sende en søknad til Samordna opptak. Det er noen generelle grunnlag som kreves for at søknaden din skal være gyldig hos Norsk Hotell- og Reiselivsfagskole og det er visse opptakskrav du må ta hensyn til. Det er viktig at du som student har lest og forstått hva som kreves av deg for fullverdig søknad – dette gjelder dokumentasjonskrav, søkere med utenlands utdanning, søke elektronisk og tidsfrister. Alt kan du lese på våre sider som gjelder opptakskrav.