Om Norsk Reiselivsfagskole

Norsk reiselivsfagskole er en underavdeling av Fagskolen Tinius Olsen. Tinius Olsen er heleid av Viken Fylkeskommune, dermed er reiselivsfagskolen offentlig og du vil få offentlig støtte for å gå her. Dette gjør det rimelig for deg som student og prisen pr semester. Se studiekostnad

Norsk reiselivsfagskole er et helt ny skole. Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning og ligger på nivå over videregående opplæring. Utdanningen gir kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. De første årene har vi vært så heldige å få til et tett samarbeid med Geilogruppen. Forelesninger vil foregår på Bardøla Høyfjellshotell sitt konferansesenter og i egne klasserom. Bardøla tilrettelegger for lunsj og mat. Som student ved Norsk reiselivsfagskole vil vi også tilby deg gode priser på alle våre hoteller på Geilo; Vestlia Resort, Highland Lodge og Bardøla. Her finner du bl.annet. flere svømmehaller, bowlinghall, spa anlegg, Sofias Cafe & Bar, bakeri og pizzeria på Highland Lodge og en flott restaurant og lounge på Vestlia Resort. Vi vil også kunne bistå deg med å finne et godt sted å bo i lokalmiljøet vårt.

Reiselivsfaget er omfattende, mangfoldig og utøves hver eneste dag av dedikerte, kunnskapsrike og nysgjerrige mennesker i hele Norge. For å utvikle faget og bransjen har vi etablerert Norsk Reiselivsfagskole. Øverst i Hallingdal, tett oppunder Hallingskarvet, finner du en moderne, grundig og oppdatert fagskole for hele reiselivet. I Hallingdal har reiselivet vært en naturlig del av folket og kulturen siden 1849. Nå slår vi vår egen kunnskap og erfaringer sammen med samfunnsutviklingen og ønsker å dele dette med våre studenter. Å være vertskap ligger i blodet vårt – nå blir det blodoverføring!

Søk her   

SOM STUDENT VED NORSK REISELIVSFAGSKOLE HAR DU MANGE MULIGHETER


Jobbe på Geilo

Les mer


Om Visit Geilo

Les mer


Studentfordeler

Les mer

LES MER OM POPULÆRE ATTRAKSJONER OG REISEDESTINASJONER I NORGE:


Preikestolene

Les mer


Holmenkollen Oslo

Les mer


Hvalsafari

Les mer


Nidarosdomen

Les mer


Bryggen i Bergen

Les mer


Geirangerfjorden

Les mer


Lofoten

Les mer


Trollstigen

Les mer


Kjeragbolten

Les mer
SPØR OSS

BLI EN DEL AV HURTIG VOKSENDE NÆRING!

Vi ønsker DEG som søker etter en praktisk, yrkesrettet og relevant utdanning

SØK HER