Gjestene kommer, og det kommer stadig flere. Bransjen trenger nye kreative hoder, kompetanse innen ulike fagfelt, glød og engasjement. Norsk Reiselivsfagskole, som er et tilbud under Fagskolen Tinius Olsen (Buskerud Fylkeskommune), vil gi deg den utdanningen du trenger for å få en spennende jobb i en bransje i rask endring.

På besøk for å oppleve
Begrepet turisme er i ferd med å bli utdatert. Morgendagens gjester betaler for det spesielle og autentiske; bærekraftige og gode opplevelser som leveres med høy kvalitet av kompetente vertskap og aktivitetsarrangører. Det er endringene i gjestenes krav og forventning til sine ferieturer som driver norsk reiseliv fremover. Behovet for innovasjon, spesialisering og kontrollert utvikling har aldri vært større.

Norsk Reiselivsfagskole
Skolen, som ligger på Geilo, er to-årig; det første året er felles for alle, mens du spesialiserer deg ved å velge fordypning i eksempelvis Hotell- og restaurantledelse eller Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling i andreåret. Undervisningen kombinerer teori og praksis, blant annet ved bruk av dyktige lærere, spennende eksterne foredragsholdere og bedriftsbesøk. Det at skolen ligger på Geilo, en av landets fremste destinasjoner, er med på å forsterke studieopplevelsen.