Vinter på Geilo

Geilo er destinasjonen som kan nytes sommer som vinter. Her er det aktiviteter for hver og en. Ta med deg venner og familie – ja hele gjengen, og nyt alle fasiliteter Geilo har å by på. Her finner du alt en fjellgeit kan ønske, samt butikker, restauranter og cafeer for de som liker å ta lufteturer fra hytta til sentrum.

Geilo har et av Norges største alpinanlegg med 37 bakker i tillegg byr vi over 500km langrennsspor i kommunen, et koselige kafeer, gode restauranter, shopping og velvære, her kan du lade batteriene og få en god pause fra en hektisk hverdag. Geilo var en av de første i Norge til å bygge alpinanlegg, og nå er et klassisk alpinsted med lang historie for alpin turisme. Med høye fjell og mye skog er muligheten for alpin kjøring og langrenn perfekt. Geilo passer perfekt for nybegynnere og for de som ønsker å utforske det morsomme med alpin kjøring. Med 550 km med langrennspor og flere serveringshytter, er det lett å finne en favorittur med skia

Les mer om Geilo   

Norsk Hotell- og Reiselivsfagskole ligger på Geilo som er lett tilgjengelig med både Bergensbanen og Rv7 går gjennom sentrum. På fritiden kan vi by på et bredt utvalg aktiviteter og noe for enhver smak. Fjellturer på gode stier eller i fantastiske skiløyper, alpinanlegg av ypperste klasse, et sykkelmiljø som virkelig satser, kanskje du vil rafte eller dra på jakt og fisketur. Her finner du alt og ikke minst et spennende studentmiljø samlokalisert med NTG. Norsk frisk fjelluft og et yrende reiseliv i skjønn forening. Vil du være med?

Søk her

Geilo har varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum!

Les mer

Langrennsparadiset Geilo – mer enn 550 km med langrennsløyper venter på deg.

Les mer

Geilo tilbyr noe for enhver, og her er hundekjøring et perfekt eksempel!

Les mer

Dette er en snøscootersafari som passer til både den enkelte og for familier.

Les mer

Dra på trugetur i naturen rundt Geilo og med topp-moderne truger på beina

Les mer

I Havsdalen finnes en av Norges lengste akebakker, ca. 1800 meter

Les mer

Snøsykling på brede dekk er blitt svært populært i Norge. Har du ikke prøvd enda, får du sjansen på Bardøla Resort.

Les mer

Geilo er et av verdens desidert beste områder for snøkiting. Haugastøl ligger akkurat i værskillet mellom øst og vest!

Les mer

Prøv isbanekjøring! Alle bilene er rigget med veltebur, rallysete, 4-punkt sele og man kan velge mellom rallypiggdekk eller vanlige piggdekk

Les mer

Dere sitter under varme dyner og skinn, og får oppleve vinterkvelden med lyden av dombjeller, skinnet av fakler og dampende hester.

Les mer