Geilo er en av Norges mest komplette og populære feriebygder, en destinasjon folk flest gjerne besøker for å få en aktiv ferie eller kvalitetsweekend på høyfjellet – sommer som vinter. Nå gir vi deg muligheten til å bo på Geilo samtidig som du tar den 2-årige utdanningen som kvalifiserer deg til jobb i en verdens raskest voksende bransje, turistnæringen. Aktiv student, aktiv fritid.

Lett å få jobb – gøy å studere.
Det ligger mange jobbmuligheter og venter på deg når du har gått Norsk Reiselivsfagskole, 2-årig utdanning med spesialisering/fordypning i andre året. Entreprenør med egne idéer, leder, guide, økonom….mulighetene er mange. All forskning viser at det er en sammenheng mellom konsentrasjonsevne og det å holde seg i god fysisk form. Under studiet på Geilo får du rikelig med muligheter til begge deler.

Norsk Reiselivsfagskole
Skolen, som ligger på Geilo, er to-årig; det første året er felles for alle, mens du spesialiserer deg ved å velge fordypning i eksempelvis Hotell- og restaurantledelse eller Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling i andreåret. Undervisningen kombinerer teori og praksis, blant annet ved bruk av dyktige lærere, spennende eksterne foredragsholdere og bedriftsbesøk. Det at skolen ligger på Geilo, en av landets fremste destinasjoner, er med på å forsterke studieopplevelsen.